Køb kontorstol billigt. Model tr-bs10

03-05-2022

Kontorstol "tr-bs10" er et overkommeligt møbel med det bedste pris-ydelsesforhold. Denne stol passer meget godt ind i dit værelse. Den er velegnet til arbejde ved bordet såvel som til afslapning.

Mærke Trisens
Materialer åndbar polstring, plastikfod, plastikbetræk
Max. Vægt 120 kg
Kropshøjde 95-105 cm
Kontorstol tr-bs10

Fordele og specifikationer for modellen "tr-bs10 kontorstol"


Hvad er formålet med den højdejusterbare lændestøtte?

Det ca. 72 cm høje ryglæn har en ergonomisk form, så det giver tilstrækkelig støtte til rygsøjlen. Den højde- og dybdejusterbare lændestøtte giver en meget god støtte til ryggen. Andre mange indstillingsmuligheder har ét mål - at sikre en sund siddestilling.

Komfortabelt polstret sæde reducerer trykket på lårene
Sædet har ekstra tyk stofpolstring. Trykket på lårene reduceres ganske meget af en blød overflade, hvilket fremmer blodcirkulationen i benene.

Sædet giver en høj grad af komfort i mange timer. Sædehøjden kan justeres med 10 cm. Armlænene kan også justeres i højden.

Synkron mekanisme giver mere komfort
En kontorstol med en synkronmekanisme læner sig mod ryglænet. Den synkrone mekanisme korrigerer forkerte arbejdsstillinger og aflaster ryggen. Kontorstolen støtter også ryggen med eksisterende mekanismer, når den aktuelle siddestilling og position ændres.

Køb kontorstol billigt. Model tr-bs10

Hvad støtter du med foldbare 3D-armlæn?
Ved hjælp af armstøtterne støtter du musklerne i skulderbæltet og hjælper med at aflaste nakke-, hals- og skuldermusklerne. 3D-armlæn er justerbare i 3 dimensioner. Sammenlignet med 4D-armlæn kan 3D-armlæn ikke bevæge sig til venstre/højre. De giver dog mulighed for justering af højde, bagud/fremadgående justering. Toppen af armlænene er også polstret for at give komfort og støtte.

Integreret nakkestøtte med blød polstring forhindrer spændinger
Det er bestemt ikke nødvendigt at have en nakkestøtte på en kontorstol. Det meste af tiden arbejder du ved dit skrivebord i en let foroverbøjet stilling og vil næppe bruge den. Ryglænet og nakkestøtten er fremstillet af åndbart netstof. Hovedstøtterne aflaster nakkemusklerne for overbelastning og forhindrer spændinger, som kan medføre din følelsesmæssige og mentale tilstand.

4250931570783_1.png?1651664289274

Hvad forstås ved en åndbar overflade?
Ved åndbar forstås evnen eller muligheden for, at vanddamp kan slippe ud fra tekstilets inderside til ydersiden. Især i kontorstole giver en åndbar overflade et behageligt og tørt klima og hjælper med at modvirke overdreven svedproduktion og overophedning.

Hvad er fokus for et ergonomisk design?  
Fokus for en ergonomisk kontorstol er dynamisk siddestilling, også kendt som levende, bevægende siddestilling. Dette er med til at aflaste rygsøjlen og forhindre, at kroppen hurtigt bliver træt. En optimal kontorstol tilpasser sig til alle kroppens bevægelser og støtter den i alle stillinger.

Hvad giver sikkerhedsunderlaget af plast?
Drejestolen sættes i bevægelse takket være den 5-stjernede base på hjul. Dette gør det muligt at støtte op til 120 kg. Sikkerhedsfoden sikrer stabilitet og sikkerhed, når du sidder.

Hvad bidrager den udtrækkelige polstrede fodstøtte til?
Fodstøtter hjælper med at reducere rygbelastning og giver en medarbejder mulighed for at ændre position ved at flytte vægt. Fodstøtter tilpasser kropsholdning, reducerer træthed og lindrer smerter eller ubehag i fødder, ankler, knæ og lår.

Kompakt levering og nem montering
Alle dele af en kontorstol er pakket meget pænt, hvilket helt sikkert gør leveringen lettere. Til montering skal du bruge en vejledning, der er pakket sammen med kontorstolen, et tæppe, lidt styrke og ellers ikke andet end dine hænder.

5 tilgængelige farver TR-BS10

4250931570783_4%20(38).jpg?1651664384716

Med to justeringshåndtag kan sædehøjden og ryglænets position justeres.
Et indstillingshåndtag er godt, men to indstillingshåndtag er endnu bedre! Din siddestilling skal ikke være stiv. To indstillingshåndtag bruges til at finde en passende stilling, når du sidder. Det ene håndtag justerer sædehøjden, og det andet håndtag justerer ryglænets position.

Gasløft giver en jævn indstilling af sædehøjden 
Du behøver ikke at være et geni for at justere sædehøjden. Du kan nemt gøre det med ét håndtag. Takket være denne specifikation kan du ændre højden i forhold til højden på skrivebordet. Dette bidrager til større komfort og ergonomiske fordele.

Plast er det vigtigste materiale
Denne stol er fremstillet af tekstil (polyester). Polyester består af meget lette og fine fibre, der næsten ikke absorberer fugt. Takket være de fine fibre er kontorstolen meget åndbar, hvilket forhindrer svedlugt i varmt vejr. På grund af den dimensionelle stabilitet bevarer kontorstole af dette materiale altid deres oprindelige form. Desuden forbliver farven på kontorstolen af polyester intens i særlig lang tid, da den kemiske farvning er særlig holdbar og ikke falmer på trods af vask.

4250931570783_5%20(30).jpg?1651664441957

Dimensioner:

Mål: I alt (B/H/T): ca. 65 cm / 95 - 105 cm / 70 cm
Mål sæde (B/T): ca. 53 / 50 cm
Mål ryglæn (B/H/T): ca. 50 / 72 cm
Diameter af fod: ca. 70 cm
Højde på armlæn: 27 cm
Pakningsmål (B/H/T): ca. 59 / 74 / 36 cm


Materiale:  

Base: plast
Tekstil: 100 % polyester
Farve: Sort


Yderligere oplysninger:

Max. Max. belastning: ca. 120 kg


Leveringsomfang:

Rygstøtte
Sæde
2 x armlæn
understel med 5 hjul
værktøjssæt

Køb kontorstol tr-bs10 >>

Kommentar

Ingen post fundet

Skriv en anmeldelse