Køb gaming stol billigt. Model ts-bs815

03-05-2022

"Gaming stol ts-bs815" anses for at være en komfortabel stol til gamere og kontorfolk, der lægger stor vægt på behageligt at sidde. Talrige tekniske data og gunstig pris lader ingen koldt!

Mærke Trisens
Materialer Plastbase, betræk af kunstlæder
Max. Vægt 120 kg
Kropshøjde 119-129 cm
Kontorstol ts-bs815

Fordele og specifikationer af modellen "Gaming stol ts-bs815

Meget højere ryglæn sammenlignet med kontorstole holder kroppen oprejst

Køb gaming stol billigt. Model ts-bs815

Gamingstolen støtter skuldre og ryg, så du ikke føler dig træt. Det er en blanding af komfort og udfordring. Den hjælper med at holde din krop oprejst og ikke føle smerter fra at sidde i den samme stilling i lang tid.

4250931570783_2%20(72).jpg?1651684902893

Justering på forskellige måder gør det endnu mere behageligt at sidde i lange perioder
Gaming-stolen kan justeres på flere måder, mere end en normal kontorstol: Den kan lægges i en 135-graders vinkel, og armlænene kan vinkles i alle retninger. Selv lændestøtten bevæger sig op og ned efter brugerens behov.

Forhøjet forkant og sidekanter på sædet hjælper med at reducere trykopbygning
Den anbefalede ergonomiske siddestilling er med knæene bøjet i 90 grader og fødderne fladt på gulvet. I en sådan stilling er et sæde med en hævet kant bedst til at reducere trykopbygning på bagsiden af lårene.

Den forhøjede forkant er overtaget fra rigtige autostole. Designet er ergonomisk lige så godt som de hævede sidekanter.

Aftagelige lænde- og hovedpuder støtter rygsøjlen
Hoved- og lændepuderne giver optimal støtte til rygsøjlen og aflaster trykket, når man sidder.

Lænde- og hovedpuderne er fremstillet af åndbart netstof. Hovedpuderne aflaster nakkemusklerne og forhindrer spændinger, hvilket kan forbedre din følelsesmæssige og mentale tilstand.

Et højt ryglæn med en fast nakkestøtte giver mere komfort og støtte
Kombineret med en aftagelig hovedpude er dette ergonomisk bedre sammenlignet med kontorstole med et medium eller lavt ryglæn. Gaming-stolen med nakkestøtte, støttepude og ryglæn giver mere komfort og støtte end en stol uden tilbagelænbar stilling.
Ifølge undersøgelser er det at sidde i en tilbagelænet stilling, der belaster de mellemliggende båndskiver mindst. Det er især vigtigt, hvis du lider af rygsmerter. For gamere, der nemt kan tilbringe mange timer siddende, er gamingstolen med høj tilbagelænsningsindstilling med til at forebygge rygsmerter og endda skader. Gamingstole er meget alsidige med hensyn til tilbagelænsmekanikken, nogle kan læne sig tilbage til næsten vandret.

Bæreevne op til 120 kg
Den forstærkede stålramme giver en belastningskapacitet på op til 120 kg. Gasfjederen er blevet certificeret flere gange og er derfor særlig sikker. Den brede base giver tilstrækkelig stabilitet. På den er der monteret fem letløbende hjul.

Hvad bidrager den udtrækkelige polstrede fodstøtte til?
Fodstøtter bidrager til at reducere belastningen på ryggen og giver personen mulighed for at ændre position ved at flytte sin vægt. Fodstøtter tilpasser holdningen, mindsker træthed og lindrer smerter eller ubehag i fødder, ankler, knæ og lår.

To justeringshåndtag gør det muligt at justere sædehøjden og ryglænets position.
Et indstillingshåndtag er godt, to indstillingshåndtag er endnu bedre! Din siddestilling skal ikke være stiv. To justeringshåndtag bruges til at finde en passende stilling, når du sidder. Det ene håndtag justerer sædehøjden, og det andet håndtag justerer ryglænets position.

Gasløft giver en jævn indstilling af sædehøjden
Du behøver ikke at være et geni for at justere sædehøjden. Du kan nemt gøre det med ét håndtag. Takket være denne specifikation kan du ændre højden i forhold til højden på skrivebordet. Dette øger komforten og de ergonomiske fordele.

Imiteret læder er det vigtigste materiale
En stor fordel ved imiteret læder er, at det er mere overkommeligt end læder. Det er også mere holdbart og let at rengøre, da det er ikke-porøst. Det gør det lettere at tørre væsker, snavs og andet snavs af uden at plette sædepolstringen. En stor fordel er, at kunstlæder ikke falmer over tid. Sammenlignet med læder og plastik ånder kunstlæder ikke så godt og kan give anledning til svedlugt i varmt vejr.

Sikkerhedsfod med dobbelte plastikhjul giver høj bæreevne
Dobbelthjul i plast har god affjedring, høj bæreevne. Disse dobbelte hjul er skånsomme over for gulvet, efterlader ingen mærker og har en stille lyd, når de ruller. På denne måde kan intet forstyrre dit tidsfordriv ved computeren!

Hvad støtter du med justerbar ryglæn og foldbare 3D-armlæn?

4250931570783_3.gif?1651685035989

Ved hjælp af armlæn og ryglæn støtter du musklerne i skulderbæltet og hjælper med at aflaste ryg-, nakke-, nakke- og skuldermuskler. God indstillingsmulighed giver dig mulighed for at indstille stolens ryglæn, lændestøtte, hældning, nakkestøtte og armlæn i alle mulige retninger. 3D-armlæn er justerbare i 3 dimensioner. Sammenlignet med 4D-armlæn kan 3D-armlæn ikke bevæge sig til venstre/højre. De giver dog mulighed for højde-, bagud-/fremadgående justering. Toppen af armlænene er også polstret for at give komfort og støtte.

Moderne farver at vælge imellem TS-BS815

4250931570783_4%20(37).jpg?1651685090261

Vi tilbyder dig 5 kombinationer af moderne dobbeltfarver. Du kan finde en passende farvekombination, der passer til din smag og indretning af dit værelse. Disse farver omfatter: Disse farver er: Rød/sort, hvid/sort, grå/sort, blå/sort, sort/sort, sort/sort.

4250931570783_5%20(29).jpg?1651685121538

Dimensioner:
■ Mål sæde (B/D): ca. 51 / 50 cm
■ Mål på ryglæn (B/H): ca. 56 / 86 cm
■ Diameter af understel: ca. 70 cm
■ Højde på armlæn: 27 cm
Materiale:
■ Base: plastik af høj kvalitet
■ Kunstlæderdel: 100% polyurethan
■ Farver at vælge imellem: rød/sort, hvid/sort, grå/sort, blå/sort, sort/sort, sort/sort
Andre specifikationer:
■ Max. Max. belastning: ca. 120 kg
Leveringsomfang:
■ Ryglæn
■ Sæde
■ 2 x armlæn
■ 2 x støttepuder
Understel med 5 hjul
■ Værktøjssæt

Køb Gaming Chair ts-bs815 >>

Kommentar

Ingen post fundet

Skriv en anmeldelse